BORANG TEMPAHAN

Nama:
Email:
Alamat:
No.Telefon:
Bayaran: AKAUN MAYBANK
AKAUN CIMB
Kod Produk:
Pilihan Pos: POSLAJU (1-2 HARI PROSES PENERIMAAN)
POS DAFTAR (UNTUK PEMBELIAN BORONG, 3-4 HARI PROSES PENERIMAAN)
Pesanan:

TERIMA KASIH. PASTIKAN KESEMUA BUTIRAN LENGKAP & BETUL. ELAKKAN DIRI ANDA DI BLACK-LIST JIKA TIDAK MEMBUAT BAYARAN DALAM MASA 2 HARI. HARAP SABAR MENUNGGU EMEL BALAS DARI LALATULIPS.


Click here to put a form like this on your site.

Jumaat, 24 Januari 2014

VC PLUS -catalyst-

Anda rabun, nak cuba produk catalyst?? Jom beli
 
VC PLUS : MATA BERSINAR BAK MUTIARA

 VC PLUS mengandungi Omega 3 dan Lutein untuk memastikan mata berfungsi dengan baik, sesuai untuk yang rabun.

Kandungan VC PLUS : orange Powder, Fibregum Tan, FloraGlo Lutein extract, ROPUFA, Goji Berry - extract, Bilberry extract, Blueberry extract, Raspberry extract, Ascorbic acid, Malid acid, Vitamin C, Citric acid, Manitol, Fructose and permitted flavor.
 
KOD: VC PLUS CATALYST
HARGA: RM69.90
KUANTITI: 60 TABLETS
Boleh makan VC Plus sahaja (edisi kemam2 je) atau makan bersama VCO untuk kesan berganda
 
Berbaloikan...pelaburan sebelum anda semakin rabun;-)
 
Nad Zainal kini pengguna & duta Catalyst, jom jadi comelll macam dia / sape2 yang ingin joint keahlian Catalyst silakan berdaftar dengan stokis terdekat anda, yang area K.Terengganu jom beli dengan saya.
 
 
 
 
P/S: Terima kasih untuk gambar dr Stokis catalyst & sweetlittlemoms:-)
 

5 ulasan:

ricca berkata...

Alhamdulillah, ade gak yg sudi jengah blog ika...tq sgt2 buat lala...

BatuBelahBatuBertangkup berkata...

Terima kasih sebab sudi singgah baca blog dan yang paling penting pengalaman masa menjaga anak di hospital tu sebenarnya mengajar kita mensyukuri ada lagi insan lain yang lagi diuji... walauapapun Abg Wafiy dah semakin sembuh sekarang dan Insyallah minggu depan sudah boleh mula bersekolah...

Hanis Azla berkata...

As-salam lala..

skrg ni sy makan catalyst vco.. satu yg sy perasan, masalah keputihan sudah tiada lagi.. Alhamdulillah..

lala yusof berkata...

to ricca & batubelah: thanks juga sudi singgah

to hanis: makan vco ni bagus & harga mampu milik

Zie Madini berkata...

Dah pendek rupanya rambut nad. Lg suka tgk rambut dia pjg. Huhu. Btw, baru tahu ttg vc plus ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK YA!!!!

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012