BORANG TEMPAHAN

Nama:
Email:
Alamat:
No.Telefon:
Bayaran: AKAUN MAYBANK
AKAUN CIMB
Kod Produk:
Pilihan Pos: POSLAJU (1-2 HARI PROSES PENERIMAAN)
POS DAFTAR (UNTUK PEMBELIAN BORONG, 3-4 HARI PROSES PENERIMAAN)
Pesanan:

TERIMA KASIH. PASTIKAN KESEMUA BUTIRAN LENGKAP & BETUL. ELAKKAN DIRI ANDA DI BLACK-LIST JIKA TIDAK MEMBUAT BAYARAN DALAM MASA 2 HARI. HARAP SABAR MENUNGGU EMEL BALAS DARI LALATULIPS.


Click here to put a form like this on your site.

Isnin, 14 Januari 2013

T-SHIRT & BLAUS CHIFFON

Koleksi blaus chiffon yang amat menarik ini ditawarkan pada harga berpatutan. Sila pilih kod anda gemari dan isi order form. Sila semak ukuran sebelum buat pilihan. Saiz yang tak muat setelah barang dipos tidak akan diberi ganti-rugi. Harga yang tertera tidak termasuk pos. Harap maklum.
cantik kan...
KOD: BK 0025B
HARGA: RM29
Fabric Composition: Elastic Cotton
 Size:-
Top Length: 60cm
Bust: 140cm
Sleeve: 34cm
  
Berkenan??? Jangan segan untuk bertanya sebarang pertanyaan jika anda tak tahu, emel: lalatulips@gmail.com


10 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

cntik2..

liyana fatihah berkata...

kalau tinggi 165 agak-2 muat tak ?

lala yusof berkata...

@missYUI jom ler grab 1pcs...

@liyanafatihah tiada masalah dear, blh rujuk saiz...akak pn 163je;-)

liyana fatihah berkata...

oh :) yang BK 0025C ada stok lagi ? postage lain-2 ke dah campur sekali ?

Mila Ahmad berkata...

yang ni ada lagi ke? eee kalau size mcm saya boleh muat ke?

lala yusof berkata...

@liyana fatihah & : harga tertera tdk termasuk pos. BK0025B ready stock, yg lain2 perlu tunggu plg awal Feb dear..akak xambil byk stok, siapa cepat dia dapat

@Mila: better Mila refer ukuran yang tertera..hrp2 membantu

NurShabrina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
NurShabrina berkata...

cantikny.. :D akk, reserve satu untuk adik boleh ?

lala yusof berkata...

to nurshabrina: boleh aje isi order form2 bl2 ada & stok masih ada;-)

NurShabrina berkata...

warna hitam pink tu ada tak ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK YA!!!!

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012