BORANG TEMPAHAN

Nama:
Email:
Alamat:
No.Telefon:
Bayaran: AKAUN MAYBANK
AKAUN CIMB
Kod Produk:
Pilihan Pos: POSLAJU (1-2 HARI PROSES PENERIMAAN)
POS DAFTAR (UNTUK PEMBELIAN BORONG, 3-4 HARI PROSES PENERIMAAN)
Pesanan:

TERIMA KASIH. PASTIKAN KESEMUA BUTIRAN LENGKAP & BETUL. ELAKKAN DIRI ANDA DI BLACK-LIST JIKA TIDAK MEMBUAT BAYARAN DALAM MASA 2 HARI. HARAP SABAR MENUNGGU EMEL BALAS DARI LALATULIPS.


Click here to put a form like this on your site.

Selasa, 24 Disember 2013

CATALYST - AMBIENCE

Produk terbaru dari Catalyst kali ini dinamakan Ambience. Produk ini memang bagus untuk kesihatan & kecantikan anda.

Price: RM259(Sem) / RM269 (Sabah & Sarawak)
1box-25sachet
Fakta- Seawal usia 25 tahun ke atas, penghasilkan kolagen dalam badan manusia mulai menyusut disebabkan faktor pemakanan dan juga persekitaran serta gaya hidup manusia zaman kini. Tanda penyusutan kolagen dalam badan juga dapat dilihat melalui:

1. KULIT BERKEDUT DAN KERING
2. KULIT KUSAM
3. JERAGAT MULA KELIHATAN
4. KULIT TIDAK ANJAL DAN TAK KENYAL
5. TANDA-TANDA PUTIH PADA KUKU
6. RAMBUT GUGUR/LURUH
7. SAKIT DIBAHAGIAN TULANG DAN RAWAN

Dengan kata mudah, ambience ni macam collagen jugak tapi ambience lagi bagus dan berkesan lebih cepat. InsyaAllah :) bahan-bahan di dalam Ambience ditambah lagi dengan buah-buahan yang sangat tinggi kandungan antioksidanya.
*mesti ada di antara kita yang dah alami situasi macam ni kan? haaa..Jom rawat segera dengan Ambience.
Makan tak sampai sebulan dah nampak kesan. Lagi menarik tentang ambience, kulit akan cerah juga disebabkan ada L-Glutathione (yang membantu mencerahkan kulit)




Kandungan Ambience ialah:
Astaxanthin- kurangkan kedut dan tanda penuaan
L-Glutathione- Mencerahkan kulit
Maqui Berry- Menguatkan tulang dan rawan (bagus untuk pesakit artritis/gout)
Acaiberry- Bahan anti-kedut dan penuaan
Pine Bark- Membantu menganjalkan kulit
Acerola Cherry- mengurankan kesan radang pada kulit
Grape Seed- Mengurangkan kesan penuaan
Collagen(bovine)- Meningkatkan keanjalan kulit dan tulang
Apricot- Meratakan warna kulit dan kembali anjal
Aloevera- Meningkatkan kelembapan kulit secara semulajadi dan mengurangkan hidrasi pada kulit
 Agaricus Blazie Murril- Imunisasi badan bertambah dan mengelakan kanser
Sea Cucumber- Membantu pembentukan sel-sel baru dan juga menguatkan tulang/rawan


Manfaat pengambilan Ambience setiap hari:
- Meningkatkan keanjalan kulit
- Mempercepat penggantian sel-sel rosak
- Melembab dan melembutkan kulit
- Mencerah
- Mengatasi masalah kulit kusam
- Meningkatkan keserian wajah dari dalam
- Menyeimbangkan tona kulit
Cara Makan- 1sachet sebelum heavy breakfast ataupun malam sebelum tidur. Isi kandungan 6gram, so kena makan slow-slow sebab banyak. Rasanya sangat sedap.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK YA!!!!

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012