BORANG TEMPAHAN

Nama:
Email:
Alamat:
No.Telefon:
Bayaran: AKAUN MAYBANK
AKAUN CIMB
Kod Produk:
Pilihan Pos: POSLAJU (1-2 HARI PROSES PENERIMAAN)
POS DAFTAR (UNTUK PEMBELIAN BORONG, 3-4 HARI PROSES PENERIMAAN)
Pesanan:

TERIMA KASIH. PASTIKAN KESEMUA BUTIRAN LENGKAP & BETUL. ELAKKAN DIRI ANDA DI BLACK-LIST JIKA TIDAK MEMBUAT BAYARAN DALAM MASA 2 HARI. HARAP SABAR MENUNGGU EMEL BALAS DARI LALATULIPS.


Click here to put a form like this on your site.

Jumaat, 15 Jun 2012

TESTIMONI CATALYST - EKZEMA

Pelbagai testimoni yang dapat diperolehi dari agen & juga stokis Catalyst. Pada kali ini saya ingin kongsikan testimoni seorang ibu yang mempunyai anak yang menghidapi ekzema.

Mereka yang ingin mendapatkan produk catalyst secara terus dengan saya & tinggal sekitar UDM, UMT sila emelkan order anda. Jom kita baca testimoni ini:

Assalamualaikum,,seperti yang saya janjikan sebelum ni, malam ni saya nk kongsi Testimoni VCO Catalyst dari anak sulung saya yang berumur 3 tahun iaitu Adriana Nur Ain Bt. Ashraff .. anak saya menghidapai Eczema sejak berusia 6bulan ++ ..dia selalu alah pada cuaca yg panas..setiap hari nak duduk dlm aircond je..bayangkan lah dari umur dia blm sampai 1 tahun kami dah bagi dia tido dalam aircond sbb kesian bila berpeluh badan dia akan merah & gatal2..bila di garu habis la luka satu badan..sangat2 kesian..dah mcm2 ubat yang saya gunakan,,samada yg jenis air,kapsul,krim,mandian semuanya tak mampu menyembuhkan Eczema..kerana doktor pakar sendiri pun cakap Eczema tiada ubat..cuma mampu bertahan je..
Seminggu yg lalu pd 28 April 2012 lebih kurang, saya tiba2 terlintas difikiran nk cuba sapu VCO softgel tu kat kulit dia sbb masa tu kulit dia yg gatal tu dah jadi merah n berair akibat digaru..sebab saya sendiri amalkan VCO Catalyst untuk dapatkan skin yang cantik jadi kenapa tak cuba pada anak sendiri..tanpa berlengah saya terus amik 1kapsul VCO Softgel then cucuk ngn jarum..minyak yg kluar tu saya sapu seluruh badan Adriana sblm tido..malam tu tido dia lena sangat dan selepas beberapa hari je merah2 kat badan dia hilang, luka makin sembuh & parut2 dah mula pudar..alhamdulillah saya bersyukur sangat sbb Allah SWT buka fikiran saya masa tu.. ini semua atas izinNYA jua..AMIN! Tp pesakit tetap tidak boleh berada dalam cuaca yang panas & berpeluh namun saya dah tak risau lagi sebab saya dah tahu produk apa yg patut saya gunakan.

Kita kongsikan gambar anak ini



sumber: thanks to tokey CATALYST

2 ulasan:

``~Masliza Ali ~`` berkata...

Salam puan, cam mana saya nak beli produk tersebut. anak saya juga alami ekzema..

lala yusof berkata...

pn masliza boleh isi form kat blog / emelkan lalatulips@gmail.com dgn tajuk vco

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK YA!!!!

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012