BORANG TEMPAHAN

Nama:
Email:
Alamat:
No.Telefon:
Bayaran: AKAUN MAYBANK
AKAUN CIMB
Kod Produk:
Pilihan Pos: POSLAJU (1-2 HARI PROSES PENERIMAAN)
POS DAFTAR (UNTUK PEMBELIAN BORONG, 3-4 HARI PROSES PENERIMAAN)
Pesanan:

TERIMA KASIH. PASTIKAN KESEMUA BUTIRAN LENGKAP & BETUL. ELAKKAN DIRI ANDA DI BLACK-LIST JIKA TIDAK MEMBUAT BAYARAN DALAM MASA 2 HARI. HARAP SABAR MENUNGGU EMEL BALAS DARI LALATULIPS.


Click here to put a form like this on your site.

Ahad, 15 April 2012

TESTIMONI CATALYST - AIR PANAS

Assalamualaikum, LC ingin kongsikan pengalaman seorang blogger yang terkena air panas semasa memasak, segala testimoni dari Zalfa Online, Inspirasi Sihat, dan blogger ITA
________________________________________

Hari ni ita just nak share sedikit sebanyak pengalaman menggunakan Catalyst Virgin Coconut Oil (VCO) dan collagen Catalyst dalam masa beberapa bulan jek. Alhamdulillah, kesan nya sangat2 menakjubkan! dgn izin Allah swt seluruh muka ita yang melecur terkena air panas dah hampir 100% sembuh cume ade sket2 lagi yg tinggal tu pun parut yg kurang jelas.

Ini ialah gambar ita muka sebelum terkena air
panas (November 2010)

Kat atas ni ialah gambar masa mula2 kene air
panas - 31/1/2011… huhhh masa ni azab nyer...
Masa ni muka putih gebu baru nak naik bengkak
just letak burn cream yang doctor bagi jek

Gambar yang kedua ni ialah hari ke empat -
3/2/11. Muka dah kurang bengkak tapi sakit gile bcoz kulit yg tegang dah nak
menggelupas……

Gambar yg ketiga ni ialah hari kelima - 4/2/11.
Kulit muka dah start menggelupas… masa ni Cuma letak bio oil jek kat muka

Gambar yang keempat ni ialah dua minggu selepas terkena air panas - 10/2/11. Dengan muka yang berparut every where seperti di atas tu Ita dah start gi keje & gi kuliah, dan masa ni jugak lah ita diperkenalkan VCO oleh seorang kawan. Then ita search kat internet ape tu VCO @ minyak kelapa dara. Dengan semangat dan kepercayaan ita terus jek makan VCO n then terus jek register jadi stokis.

Dan ini ialah gambar ita sekarang (2/4/2011) setelah hanya beberapa bulan amik
VCO. Miracle kan???


YANG PENTING KITA USAHA, SELEBIHNYA BIARLAH ALLAH TENTUKAN

kalu nak order produk catalyst, sila sila isi order form.

3 ulasan:

Puan Gojes berkata...

sangat miracle dear ;)

mmm, saya selalu rasa lesu bila waktu pagi. agak2 sesuai tak ambik ctlyst ni?

lala yusof berkata...

vco softgels disyorkan diambil bersama collagen...tq

Puan Gojes berkata...

thanks lala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK YA!!!!

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012