BORANG TEMPAHAN

Nama:
Email:
Alamat:
No.Telefon:
Bayaran: AKAUN MAYBANK
AKAUN CIMB
Kod Produk:
Pilihan Pos: POSLAJU (1-2 HARI PROSES PENERIMAAN)
POS DAFTAR (UNTUK PEMBELIAN BORONG, 3-4 HARI PROSES PENERIMAAN)
Pesanan:

TERIMA KASIH. PASTIKAN KESEMUA BUTIRAN LENGKAP & BETUL. ELAKKAN DIRI ANDA DI BLACK-LIST JIKA TIDAK MEMBUAT BAYARAN DALAM MASA 2 HARI. HARAP SABAR MENUNGGU EMEL BALAS DARI LALATULIPS.


Click here to put a form like this on your site.

Jumaat, 21 Oktober 2011

TUDUNG BAWAL STYLE DIAN PELANGI

Dian Pelangi, satu nama yang mula jadi perhatian diblog selepas Hana Tajima. Di Indonesia, namanya usah diperkenalkan dan sememangnya fesyennya menjadi ikutan lebih-lebih lagi Dian mempunyai blog yang banyak berkongsi tips mengenai fesyen tudungnya.

Sesape nak cuba gaya Dian ini, harap info di bawah dapat membantu anda. Segala maklumat diubah dan harap difahami. Segala gambar diperolehi dirujuk dari blog Dian Pelangi. Harap perkongsian boleh dijadikan rujukan bersama.


Jom kita cuba belajar cara Dian Pelangi pakai tudung bawal ni, nampak simple tapi sama-2 tengok.

mula-mula sediakan anak tudung atau gantikan dengan inner yang kamu ada, tudung bawal, jarum peniti dan brooch

pakai anak tudung, jadikan tudung bawal kamu segitiga seperti biasa dan letak atas kepala

tarik sebahagian tudung sebelah kanan ke bahagian kiri berdekatan dengan telinga

pin-kan ia

maka akan terlihat seperti ini

tarik sisi bahagian kanan tudung ke belakang

pasang jarum peniti pada inner untuk menutup leher & rambut yang masih terlihat di belakang

sisi tudung bawal bahagian kiri dibiarkan berjuntai

boleh juga di tarik ke bahagian bahu kanan

yang style ni gi dinner / majlis kahwin pun elok cuba....

cantik kan dia, lebih suka style Dian kerana lebih sesuai dengan suasana Malaysia



sumber dirujuk: dianrainbow.blogspot.com, terima kasih

2 ulasan:

Akeyla Azmi berkata...

oh sangat comel!!!! x

MBAH JAYA WARSITO berkata...

KAMI SEKELUARGA TAK LUPA MENGUCAPKAN PUJI SYUKUR KEPADA ALLAH S,W,T
dan terima kasih banyak kepada AKI atas nomor yang AKI
beri 4 angka [2138] alhamdulillah ternyata itu benar2 tembus AKI.
dan alhamdulillah sekarang saya bisa melunasi semua utan2 saya yang
ada sama tetangga.dan juga BANK BRI dan bukan hanya itu AKI. insya
allah saya akan coba untuk membuka usaha sendiri demi mencukupi
kebutuhan keluarga saya sehari-hari itu semua berkat bantuan AKI..
sekali lagi makasih banyak ya AKI… bagi saudara yang suka PASANG NOMOR
yang ingin merubah nasib seperti saya silahkan hubungi KI DARSA,,di no (((085-321-606-847)))
insya allah anda bisa seperti saya…menang NOMOR 770 JUTA , wassalam.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK YA!!!!

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012