BORANG TEMPAHAN

Nama:
Email:
Alamat:
No.Telefon:
Bayaran: AKAUN MAYBANK
AKAUN CIMB
Kod Produk:
Pilihan Pos: POSLAJU (1-2 HARI PROSES PENERIMAAN)
POS DAFTAR (UNTUK PEMBELIAN BORONG, 3-4 HARI PROSES PENERIMAAN)
Pesanan:

TERIMA KASIH. PASTIKAN KESEMUA BUTIRAN LENGKAP & BETUL. ELAKKAN DIRI ANDA DI BLACK-LIST JIKA TIDAK MEMBUAT BAYARAN DALAM MASA 2 HARI. HARAP SABAR MENUNGGU EMEL BALAS DARI LALATULIPS.


Click here to put a form like this on your site.

Selasa, 13 Mei 2014

VCO SOFTGELS

Produk yang menjadi perbualan di internet, FB, blog dan di mana sahaja. Diperkenalkan Minyak Kelapa Dara (VCO Softgels) yang menjadi produk paling laris dari CATALYST

Anda boleh mencari testimoni pada webs pengeluar dan banyak lagi di internet. Segala testimoni akan saya cuba dapatkan secara berperingkat.

Mungkin anda ingin cantik, tapi takut untuk membeli produk seperti ini kerna takutkan kesan sampingan & mungkin tidak ingin membazir. Jangan ragu-ragu untuk mencuba kerana pastinya produk ini dibuat tanpa menggunakan bahan kimia dan berbaloi dengan wang anda.

Bagi mereka sekitar UMT, UDM dan kawasan berhampiran sila emel saya jika ingin beli.

Link
MINYAK KELAPA DARA (VCO) SOFTGELS

HARGA: RM39.90  
KUANTITI: 60 softgels / 500mg each

CARA MAKAN: 2X SEHARI

  • 1kapsul pagi, 1kapsul malam atau
  • 2kapsul pagi atau
  • 2kapsul malam

KEBAIKAN: VCO Softgels banyak kebaikannya antaranya:
  1. mengurangkan kadar kolesterol
  2. mengawal kencing manis
  3. tidakmeningkatkan paras kelekitan platlet dalam darah yg banyak menjadi punca serangan jantung.
  4. mendapatkan kembali keanjalan, kelembutan kulit
  5. pertumbuhan rambut lebih baik & kelemumur akan hilang
  6. terhindar dari gejala alahan
  7. mengelakkan risiko sakit kanser
  8. keadaan berdengkur akan hilang

KENAPA DI SYORKAN:

  1. harganya berpatutan, sesuai bagi mereka yang ingin mmendapatkan kulit cantik pada harga mampu milik.
  2. proses pembuatan tanpa haba / bahan kimia
  3. produk bumiputera
  4. halal
  5. buatan Malaysia
  6. tidak perlu risau kesan sampingan seperti ubatan lain kerana menggunakan bahan semulajadi & organik
sesape yang berminat sila isi order form kat bahagian atas ya. TERIMA KASIH

4 ulasan:

Kopiolimauice berkata...

agak menarik produk ni..

sal ya berkata...

Pernah mkn tp stop.

hainom OKje berkata...

Macam tak pernah dengar.....
tapi mcm pernah dengar.... bagus yeh Lala

CT Humairah berkata...

selalu tengok minyak kelapa dara orang dok sapu sapu. now dah boleh makan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK YA!!!!

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012