BORANG TEMPAHAN

Nama:
Email:
Alamat:
No.Telefon:
Bayaran: AKAUN MAYBANK
AKAUN CIMB
Kod Produk:
Pilihan Pos: POSLAJU (1-2 HARI PROSES PENERIMAAN)
POS DAFTAR (UNTUK PEMBELIAN BORONG, 3-4 HARI PROSES PENERIMAAN)
Pesanan:

TERIMA KASIH. PASTIKAN KESEMUA BUTIRAN LENGKAP & BETUL. ELAKKAN DIRI ANDA DI BLACK-LIST JIKA TIDAK MEMBUAT BAYARAN DALAM MASA 2 HARI. HARAP SABAR MENUNGGU EMEL BALAS DARI LALATULIPS.


Click here to put a form like this on your site.

Isnin, 18 Julai 2016

DAFTAR AHLI SOPHIE PARIS

ASSALAMUALAIKUM.....SOPHIE PARIS salah satu syarikat yang makin mendapat perhatian bukan sahaja wanita malah lelaki untuk sama-sama membeli-belah dalam masa dapat menambahkan pendapatan. Rekaan terkini pada harga hebat amat menarik perhatian. 

Amat berbaloi mendaftar sebagai ahli kerana anda akan dapat diskaun 25% untuk setiap barangan. Setiap yang ingin menjadi ahli anda akan mendapat: 

1) beg meganta / file
2) surat aluan
3) kad keahlian
4) buku panduan ahli
5) panduan segera penyelesaian SOPHIE
6) borang permohonan keahlian
7) katalog terkini
8) borang pesanan ahli
9) borang pesanan pelanggan
10) perjanjian pesanan pelanggan
11) kad jemputan ke acara SOPHIE
12) Terbitan berkala SOPHIE
13) item premium SOPHIE



KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI:
Design terbaru setiap 30 hari..
Diskaun 25% dari harga katalog untuk ahli..
Keahlian RM15 seumur hidup..


Yang pastinya.... banyak lagi kelebihannya
Nak jana pendapatan bersama Sophie Paris dan saya...??

JOm


WA +60169621606
Mesej 'Saya nak daftar keahlian Sophie'

nanti akak akan reply mesej awak. TQ

Sabtu, 30 April 2016

KAFTAN TERENGGANU

Peminat kaftan tak yah pening2 lening
Dapatkan koleksi ini dengan segera
Material soft cotton yang tidak jarang, 1design 1pcs
Labuh kaftan sesuai untuk yg tinggi 163cm
Jika nak order boleh isi order form atau WA 0169621606

Labuh 52 inci

Labuh 51 inci

Labuh 52.5 inci

Labuh 52 inci

Untuk order WA +60169621606

Jumaat, 22 April 2016

KACANG SALUT TEPUNG

Assalamualaikum
Lama tak bersiaran kan.....saya ada je di fb & ig
Siapa suka makan??? Meh nak kabo se, kacang ni best sangat. Dulu ada 1 perisa sahaja, mulai puasa hari tu dah ada perisa kari.

Sedap sangat yg kari ni, dia macam rasa Twiestis pun ada. Kuantiti 350g. Packaging pun baru tau.

Anda boleh buat belian 2 perisa ini ye:
  1. kacang salut tepung perisa Asli
  2. kacang salut tepung perisa Kari


Sebarang pertanyaan +60169621606
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KLIK YA!!!!

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012